Lever i jeres værdier?

Lever I jeres virksomheds værdier? 👀... I mange virksomheder, hænger værdierne pænt på væggene, men de er ikke meget værd, hvis de ikke bliver udlevet. Værdier skal dyrkes - og for at de får reel betydning og indvirkning på virksomhedens kultur, er det vigtigt at få dem til at leve og blive en del af virksomhedens DNA 🌱

Her er et udpluk af mine tanker om, hvorfor det er vigtigt at få værdier til at leve i hverdagen og være en integreret del af kulturen:

 
💫 Retning og formål 💫

De er med til at definere retningen og formålet med virksomheden. Værdierne er med til at fortælle medarbejderne, hvad der forventes af dem, og hvad der er vigtigt for virksomheden at opnå. Hvis værdierne lever i kulturen, vil medarbejderne have en klar forståelse af virksomhedens mål og mission.

 

❤️ Adfærd og beslutninger ❤️

Værdierne er også med til at definere den adfærd og de beslutninger, som virksomheden og dens medarbejdere skal tage. Det er min erfaring, at medarbejderne i højere grad tager beslutninger og handler på en måde, der er i tråd med virksomhedens værdier.

 

🔗 Identitet og kultur 🔗

Værdier er en stor del af virksomhedens identitet og kultur, og når vi “lever” værdierne, vil medarbejderne føle sig mere tilknyttet virksomheden og dens mål. Virksomheden vil også have en mere autentisk og troværdig kultur, som kan tiltrække og fastholde talenter.

 

🏆 Differentiering 🏆

Værdier er med til at differentiere virksomheden fra konkurrenterne. Kun I kan “leve” jeres værdier, som I gør det, og det vil medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere tydeligt kunne mærke. Jeres værdier er med til at skabe en unik kultur og identitet, som er med til at skabe langvarige relationer til kunder og samarbejdspartnere.

… Kort sagt, er værdierne for mig, med til at skabe en autentisk, troværdig og stærk virksomhed, der lettere og opnår sine mål og en positiv differentiering fra sine konkurrenter.

Hvad gør I for at dyrke jeres virksomheds værdier?

Nysgerrig på at høre mere, så er du altid velkommen til at kontakte Michael Casparij på telefon 26256999 og mail michael@casparij.com

Del dette indlæg:

Seneste indlæg:

Refleksion

Vi skal have talentindsigt på skoleskemaet

Vi skal have talentindsigt på skoleskemaet 🧠 – og på Birkerød Gymnasium går de forrest! I sidste uge havde jeg den kæmpe fornøjelse at være

Together we create sustainable change - and healthy bottom lines.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.