10 år som selvstændig- sikke en rejse og milepæl at runde

Jeg vil gerne dele en milepæl med jer. Jeg har netop fejret 10 år som selvstændig, og det har været en vild rejse fyldt med udfordringer, læring og personlig udvikling.

Sikke en bog jeg kunne skrive, om alt det der er sket, og det jeg har oplevet.

👓 Med et sæt briller på, kunne det blive den fantastisk postive historie om alle de “magiske øjeblikke”, de mange fantastiske mennesker jeg har mødt på min vej, de utallige givende og positive projekter, jeg har været en del af – ja listen er lang.

Det kunne også være historien om alle nedturene, perioderne hvor kontoen var tom, koncepterne for “uskarpe”, kunderne for “besværlige” og de perioder, hvor “det-ville-være-meget-bedre-med-et-“rigtigt”-job-følelsen” havde magten 🙃

For mig er det smukke i historien faktisk netop disse modsætninger. For det er dem, der får mig til at mærke og værdsætte de magiske øjeblikke endnu mere ✨. Det er dem, der holder “fighterviljen” skarp, og dem der viser værdien af et fantastisk netværk og at jeg har gode mennesker i mit “ringhjørne”.

Jeg vil gerne takke alle de utrolig dejlige mennesker, jeg har mødt på min vej: Kunder, samarbejdspartnere og mennesker, som jeg har skabt helt særlige og værdifulde relationer til. Jeg er virkelig glad og taknemmelig for hver og en. For jeg tror på, at alle dem vi møder på vores vej, er med til at give os noget, vi skal bruge for at udvikle vores potentiale. Det er netop jer, der gør at de 10 år – på godt og ondt – er fløjet afsted og har gjort mig til den jeg er, og den jeg bliver 🙏

Disse 10 år repræsenterer nemlig kun begyndelsen på en rejse, der vil være fyldt med fortsat udvikling og læring – både for mig selv og dem, jeg har privilegiet at arbejde sammen med, dem som er i mit netværk og dem jeg kommer til at møde på min vej.

Husk, vi skal gå vejen selv – men vi kan ikke gøre det alene.

Jeg ser frem til at fortsætte med at skabe betydningsfulde resultater, opbygge langvarige relationer og løse nye udfordringer i fremtiden. Lad os fortsætte med at vokse sammen! 🌱

Tak for jeres støtte og tillid gennem årene. Jeg sætter stor pris på jer 💙

Nysgerrig på at høre mere, så er du altid velkommen til at kontakte Michael Casparij på telefon 26256999 og mail michael@casparij.com

Del dette indlæg:

Seneste indlæg:

Refleksion

Vi skal have talentindsigt på skoleskemaet

Vi skal have talentindsigt på skoleskemaet 🧠 – og på Birkerød Gymnasium går de forrest! I sidste uge havde jeg den kæmpe fornøjelse at være

Together we create sustainable change - and healthy bottom lines.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.