Nyt navn – fokus på kultur, branding og strategi

Tiden flyver når man har det sjovt, er der et ordsprog der siger. Jeg kan godt genkende det, for 1. maj er det præcis 6 år siden jeg hoppede ud i den selvstændige karriere, og hvilken rejse det har været. Som en tur i Dæmonen i Tivoli er det gået op og ned. Til tider vanvittigt hurtigt og andre gange helt i stå. Det har været lærerigt og jeg er så taknemmelig og glad for alle de spændende virksomheder og mennesker jeg har mødt på min vej. Mange brancher har jeg arbejdet med og personligheder som i mange tilfælde også er blevet til venskaber.

Efter 6 år under navnet Marketing Innovation, er tiden inde til en nyt navn og en opdateret forretningsprofil. Med en holistisk tilgang til mennesker og virksomheder brænder jeg for at hjælpe ledere og virksomheder til vækst og succes i en krævende tid. Intet mindre. Og når jeg ser tilbage på de mange projekter jeg har været en del af, bliver jeg stolt over mange af de resultater vi har opnået sammen:

– Lancering af nye produkter på nye markeder

– Udvikling lederes evner i forhold til deres eget lederskab og det at skabe trivsel i organisationer

– Inspirere virksomhedsejere til at tænke nyt og se nye kommercielle muligheder i deres eksisterende markede og produktprotefølje – med kraftig vækst til følge

– Guide virksomheder til styrkede markedspositioner og tættere kunderelationer

– Øget trivsel i organisationer og større fællesskabsfølelse, hvor det at gå i samme retning og løfte i flok pludselig bliver en selvfølge.

Gennem alle disse projekter indenfor salg, marketing, ledelse og forretningsudvikling har jeg oplevet, hvordan fokus på mennesker og kultur har været de vigtigste drivkræfter i bestræbelserne på at skabe en vindende organisation i udfordrende tider.​

Baseret på disse erfaringer – kombineret med en dyb forståelse af kommunikation og mennesker – er jeg blevet bevidst om, at det jeg kan er at hjælpe jeg ledere og organisationer til at opnå unikke resultater – for sig selv og deres organisation.

Det er min min passion og det der er kernen i mit nye firmanavn CASPARIJ.

Vi befinder os nemlig i en tid hvor markedsudvikling og konkurrence stiller store krav til udvikling og tilpasning for både mennesker og organisationer. Her er en agil og menneskelig fokuseret kultur en nødvendighed.

Jeg tror på – og kan gennem mit arbejde se – at i virksomheder, hvor ledere og medarbejdere er bevidste om deres formål, hvem de er og hvad de står får, der blomstrer synergi, energi og de unikke resultater.

 

Jeg er glad for at netop du er med på rejsen.

Del dette indlæg:

Seneste indlæg

Refleksion

Vi skal have talentindsigt på skoleskemaet

Vi skal have talentindsigt på skoleskemaet 🧠 – og på Birkerød Gymnasium går de forrest! I sidste uge havde jeg den kæmpe fornøjelse at være

Together we create sustainable change - and healthy bottom lines.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.