Står jeres vaner i vejen for jeres mål og ambitioner?

Hvornår har du sidst tænkt over dine vaner? Et enkelt spørgsmål, der for mange synes svært at besvare. For hvornår gør vi egentlig det?

I arbejdet med at implementere kultur, strategi og de unikke kundeoplevelser, bruger jeg ofte vanerne som et vigtigt element, for at få medarbejdere og ledere til at stoppe op og gøre status. Hvad har vi egentlig af gode og dårlige vaner? Hvordan understøtter de – eller spænder de ben for – vores mål og ambitioner? Nogle vaner er garanteret gode, men sjældent er vi bevidste om det, og så er det jo nærmest held at vi lykkes. De dårlige vaner, ja, de er dårlige og fører sjældent noget godt med sig. Dem skal vi have konverteret til gode, eller helt fjernet.

Vi kan lade os inspirere af Alvin Toffler, og hans citat:

I den udvikling vi står midt i, og som kun kommer til at gå stærkere, er jeg helt enig i, at vi skal blive bedre til at stoppe op, gøre status og tage beslutning om, hvad der skal læres, aflæres og genlæres – også når det kommer til vaner – for at stå som en af fremtidens vindere .

I dag havde jeg fornøjelsen af at facilitere en workshop, hvor vi talte meget om vaner. Organisationen skal støttes til at give kunderne endnu bedre kundeoplevelser og der brugte vi vanerne til at finde frem til 3 helt konkrete fokuspunkter for den kommende periode. En spændende proces, hvor der blev diskuteret, skabt nye indsigter og delt viden som sjældent før. En proces der gør det helt tydeligt, hvor der skal sættes ind for at styrke kompetenceniveauet og hvor vi har vores styrkepositioner.

Nu kommer den svære del af processen – og det er at holde fast i de nye gode vaner og holde hverdagsmonstret på afstand!

Har du lyst til at kigge dine vaner efter i sømmene, så bestil min PDF med beskrivelse af teknikken jeg bruger til at konvertere de dårlige vaner til værdi for dig og virksomhedens mål og ambitioner. Skriv til mig på michael@casparij.com, så ligger den i din indbakke inden længe. Du er også velkommen til at ringe til mig på 26256999.

Del dette indlæg:

Seneste indlæg

Refleksion

Vi skal have talentindsigt på skoleskemaet

Vi skal have talentindsigt på skoleskemaet 🧠 – og på Birkerød Gymnasium går de forrest! I sidste uge havde jeg den kæmpe fornøjelse at være

Together we create sustainable change - and healthy bottom lines.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.